christophcleaning


Krommewalstraat 6 8750 Wingene
0472 21 68 18 Klik om te bellen

Over christophcleaning

Wie is Christoph Cleaning?

Christoph Cleaning is een gespecialiseerd glazenwasser en een gevestigde naam in de regio van Roeselare – Tielt – Wingene. Woont u in deze regio en bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Waar kan Christoph Cleaning u mee helpen?

Christoph Cleaning heeft een klantenbestand waar zowel particulieren als bedrijven in staan. Heeft u glazen waar u niet makkelijk bij kunt komen? Ook dat is geen probleem voor Christoph Cleaning. Onze enthousiaste en zeer professionele glazenwassers komen graag bij u langs om uw glazen aan uw huis of aan uw bedrijfspand weer schoon te maken én schoon te houden. 

Waarom kiezen klanten voor Christoph Cleaning?

Onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw glazen er altijd schoon en representatief uitzien. Wij zijn de ideale partij in regio Roeselare – Tielt - Wingene voor al uw glasbewassing aan huis of kantoor. Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 
Wilt u meer weten? Bekijk onze website om onze realisaties te bewonderen of een vrijblijvende offerte aan te vragen: www.christophcleaning.be. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen.
 
Christoph Cleaning staat u graag te woord!
 
 
 
 

christophcleaning in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Kmo
Overheid
Particulieren

Onze locatie

Logo christophcleaning

christophcleaning

christophcleaning


Krommewalstraat 6 8750 Wingene
0472 21 68 18 Klik om te bellen