MajorCleaning Van Acker


Ronkaardhof 20 bus 12 9220 Hamme
0493533575 Klik om te bellen

Over MajorCleaning Van Acker

Waarom is MajorCleaning Van Acker de beste keuze voor jou?

De ideale partner voor een verwacht eindresultaat! Wij gaan tot het uiterste om al uw gevraagd werk proper te maken en nemen hier dan ook alle tijd voor. Onze klanten staan bij ons op de eerste plaats en zorgen voor een persoonlijke service op maat en vraag van de klant! Geen zware contracten ook losse schoonmaakbeurten mogelijk!

Meer over MajorCleaning Van Acker:

2 broers die samen de passie in de schoonmaak gevonden hebben. Wij werken elke klant tot in de puntjes af en houden niet van standaard bandwerk. Elk bezoek wordt afgewerkt alsof het de eerste keer is. Kwaliteit voorop!

Wat kan MajorCleaning Van Acker je bieden?

Een vieze klus thuis of op uw bedrijf ? Nood aan schoonmaak van glaswerk of een andere schoonmaak. Geen werk gaan wij uit de weg. Wij beschikken over een hoop kennis en bieden u dan ook een totaalpakket aan schoonmaakdiensten aan. Alles op vraag en in teken van onze klanten!

Wie gingen je voor?

Voor ons is geen klant of werk teveel ! Wij komen langs en bieden een service op maat. Vrijblijvend zorgen wij voor een correcte offerte en houden een persoonlijke band met onze klanten. Geen bandwerk maar een persoonlijke service.

MajorCleaning Van Acker in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Osmosereiniging
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Kmo
Overheid
Particulieren

Onze locatie

MajorCleaning Van Acker


Ronkaardhof 20 bus 12 9220 Hamme
0493533575 Klik om te bellen