Poetspartners


Hasseltweg 320 3600 Genk
011 72 33 34 Klik om te bellen

Kristalheldere resultaten
Veilig en efficiënt
Milieuvriendelijk

Over Poetspartners

Poetspartners richt zich op professioneel en grondig schoonmaakonderhoud voor verschillende soorten instellingen, waaronder scholen, gemeenschapscentra en bedrijven. Met onze milieuvriendelijke producten en specialistische aanpak van desinfectie garanderen we niet alleen een opgeruimde omgeving, maar ook een veilige en hygiënische werk- of leeromgeving.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en streven altijd naar tevreden klanten. Wij geloven in de kracht van een schone en hygiënische omgeving en daarom streven wij naar het leveren van uitstekende diensten tegen betaalbare prijzen. Doe ons vandaag nog een beroep en laat ons uw reinigingsproblemen oplossen!

Onze ervaren glazenwassers zorgen voor een helder en streeploos resultaat, waardoor uw ramen er weer als nieuw uitzien. Met behulp van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke producten maken wij uw ramen niet alleen schoon, maar beschermen wij ze ook tegen vervuiling en slijtage.

Of het nu gaat om een school, gemeenschapscentrum of bedrijf, onze glazenwassers hebben de kennis en ervaring om op efficiënte en veilige wijze uw ramen te reinigen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de reiniging van zonweringen, gevels en kozijnen. Zo bieden wij een totaaloplossing voor een stralend en goed onderhouden pand.

Kies voor Poetspartners en ervaar de voordelen van een betrouwbare en vakkundige partner voor al uw schoonmaak- en glazenwasserijbehoeften.