Solvos bvba


Emiel Clausstraat 35 bus 2 8793 Waregem
056 29 88 42 Klik om te bellen

Over Solvos bvba

Waarom is Solvos bvba de beste keuze voor jou?

Wij zorgen voor blinkende ramen & omlijstingen en zonnepanelen keer op keer opnieuw. Professionele glazenwasserij, perfectie in afwerking tegen een eerlijke prijs Onze vakkundige glazenwassers werken met de modernste technieken, hebben meerdere jaren ervaring en beschikken over een VCA-attest en een bekwaamheidsattest hoogwerker. Wij zorgen voor een flexibele planning en uitvoering in functie van uw noden.

Meer over Solvos bvba:

RAMEN & OMLIJSTINGEN

Glasheldere ramen en ruiten geven uw pand een nette en professionele uitstraling en laten bij uw bezoekers, werknemers en voorbijgangers een positieve indruk na. Laat uw ramen, ruiten en omlijstingen geregeld schoonmaken door schoonmaakbedrijf Solvos. Propere ruiten zorgen niet alleen voor een aangenamere werkomgeving met meer licht, ze dragen ook bij tot de levensduur van uw gebouw.

ZONNEPANELEN

Schoonmaakbedrijf Solvos ontzorgt u door in te staan voor het professionele onderhoud van uw zonnepanelen. Naast het deskundig reinigen zorgen onze medewerkers telkens voor een grondige visuele controle van uw installatie en mag u van ons een duidelijke rapportering verwachten. Deze opvolging zorgt ervoor dat eventuele problemen en bijkomende kosten zoveel mogelijk worden vermeden.

Wat kan Solvos bvba je bieden?

REINIGEN VAN RAMEN & OMLIJSTINGEN EN ZONNEPANELEN

  • Ramenwassers met ervaring, kennis & kunde
  • Ook uw raamkozijnen & vensterbanken, wij reinigen volledig en gedetailleerd
  • Flexibele uitvoering en planning in functie van uw noden
  • Veilig uw ramen proper maken tot op 15 meter hoogte buiten en tot 10 meter hoogte voor binnenglas

Wij maken tevens gebruik van een geavanceerd osmose-systeem dat ons voorziet van verwarmd ultrapuur water dat alle vervuiling oplost en een streepvrij oppervlak achter. In onze bestelwagen zit een volledig geautomatiseerde unit met filters, tank en verwarmingsinstallatie waardoor we autonoom, zonder externe elektriciteit of watertoevoer, kunnen werken. Dankzij het gebruik van telescopische stelen tot wel 15 meter lang kunnen ramen & omlijstingen, zonnepanelen, gevelbeplating… snel en efficiënt vanaf de grond gereinigd worden. Met ons indoor glaswassysteem is binnenglas tot 10m hoog veilig schoon te maken.

Wie gingen je voor?

Zowel particulier, KMO, industrie of agrarische sector uit Oost- en West-Vlaanderen kan bij ons terecht voor de vakkundige reiniging van ramen & omlijstingen en zonnepanelen. Of u nu eigenaar bent of beheerder, het kuisen van uw ramen of zonnepanelen is een professionele aangelegenheid die u met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Schoonmaakbedrijf Solvos is een klein bedrijf dat gestructureerd werkt om onze bedrijfskosten lager te houden dan bij veel grotere bedrijven en concurrenten. Wij bieden excellente waarde en verlenen premium schoonmaakoplossingen tegen eerlijke, correcte prijzen voor topkwaliteit.

Kunt u goedkopere professionele schoonmaakdiensten vinden? Waarschijnlijk wel ja

Kan je een betere kwaliteit vinden dan schoonmaakbedrijf Solvos? Wij denken van niet.

We werken elke dag heel hard om van “meerwaarde” ons visitekaartje te maken! Hoewel dat van ons misschien niet altijd de goedkoopste maakt, zijn we alvast overtuigd dat we de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden.

Our business is cleaning yours.

Foto's

On the move
Eerste reiniging nieuwbouw ruiten buitenzijde op ladder
Reiniging ramen en omlijsingen traditionele methode
Schoonmaak ramen en omlijstingen met ultrapuur water
Schoonmaak binnenglas traditioneel
Reinigen zonnepanelen met osmose
Schoonmaak zonnepanelen ultrapuur water

Solvos bvba in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Garagepoorten reinigen
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reinigen van garagepoorten
Reinigen van ramen
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Kmo
Overheid
Particulieren

Onze locatie

Logo Solvos bvba

Solvos bvba

Solvos bvba


Emiel Clausstraat 35 bus 2 8793 Waregem
056 29 88 42 Klik om te bellen