vds


zedelgemsesteenweg 122 8480 Eernegem
0479 09 77 70 Klik om te bellen

Over vds

Waarom is vds de beste keuze voor jou?

#VDStopteam omdat al onze medewerkers streven naar perfectie. reinigen werkt wij hebben een grote kennis van alles wat met osmose kan gereinigd worden. uitblinker in ons vak en nemen ruim de tijd om bij elke klant perfect werk af te leveren. wij zijn in uitbouw van ons bedrijf met als doelstelling , liever wat langer maar perfect wij reinigen en schoonmaken huiselijk en beide zaakvoerders staan nog steeds op de werkvloer.

Meer over vds:

wij blijven familiaal zowel met onze klanten als met ons personeel . wij werken veel in vakantie seizoenen voor mensen van antwerpen omdat wij het “volledige” paketje aanbieden. als ze van vds horen dat ze zeggen leveren perfect werk dan is onze doelstelling behaald.

Wat kan vds je bieden?

wij bieden machines van topkwaliteit aan te huur of te koop. wij hebben speciaal geparfumeerde zepen om elke vakantieganger inde zevende hemel te brengen. wij bieden een brede vorm van schoonmaak aan wij reinigen alles behalve wat op wielen rijd.

Wie gingen je voor?

wij werken veel in de kust voornamelijk knokke. wij streven naar perfectie. wij zijn open en bij elke gebeurtenis word een gepast bedankje voorzien van vds

vds in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Garagepoorten reinigen
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Onvettrn van tankstations
Reinigen van garagepoorten
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Kmo
Overheid
Particulieren

Onze locatie

vds


zedelgemsesteenweg 122 8480 Eernegem
0479 09 77 70 Klik om te bellen