Yuvitcleaning


Poerbusstraat 38 8850 Ardooie
0471241439 Klik om te bellen

Over Yuvitcleaning

Wat is Yuvit Cleaning?

Wij zijn Yuvit Cleaning, een professioneel schoonmaakbedrijf uit Ardooie. Het is ons doel om zowel particulieren als zakelijke klanten te voorzien van frisse vertrekken en schone ramen. Een schone entreeruimte maakt immers een goede indruk op uw klanten. Daarbij is het natuurlijk beter als uw werknemers in een schone ruimte werken. En als particulier kijkt u uiteraard ook het liefst door streepvrij schoongemaakte ramen naar buiten. Wij zorgen ervoor dat uw ramen zó schoon zijn, dat ze niet meer zichtbaar zijn. En dit alles voor een lage en eerlijke prijs! Neem vandaag nog contact met ons op en zet hiermee uw eerste stap naar een hygiënische woon- of bedrijfsruimte.

Waarvoor kunt u bij Yuvit Cleaning terecht?

Yuvit Cleaning helpt u graag met een aantal te combineren diensten. Of u nou een particuliere of zakelijke klant bent. Wij kunnen onder meer de volgende diensten verzorgen:

  • Schoonmaken van vertrekken, terrassen, ramen en rolluiken.
  • Uitkuisen van dakgoten, zodat u geen last krijgt van verstoppingen.
  • Zorgen dat uw zonnepanalen zoveel mogelijk rendement opleveren door deze schoon te houden. Want wist u dat vuil op uw zonnepanelen ervoor zorgen dat deze minder goed werken?

U kunt zowel een eenmalige afspraak bij ons maken als een afspraak voor periodiek onderhoud. Graag horen wij hoe vaak u wilt dat wij langskomen, wij zorgen ervoor dat wij paraat staan. U kunt via onze website direct een voorstel op maat aanvragen. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden.

Waarom kiest u voor Yuvit Cleaning?

U kiest voor ons als u zoekt naar een betrouwbare partner die de volledige schoonmaak van uw bedrijf voor zijn rekening neemt. Hieronder vallen niet alleen de vertrekken en ramen zelf, maar ook de raamprofielen en stijlen. U bent er bij ons van verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook is het geen enkel probleem om bijvoorbeeld uw zonnepanelen of dakgoten mee te nemen. Yuvit Cleaning is u graag van dienst!

Foto's

Yuvitcleaning in het kort

Mogelijkheden

Daken reinigen
Dakgoten schoonmaken
Garagepoorten reinigen
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reinigen van ramen
Reiniging met hoogwerker
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Kmo
Overheid
Particulieren

Onze locatie

Yuvitcleaning


Poerbusstraat 38 8850 Ardooie
0471241439 Klik om te bellen